Ελληνικα
English Serbian

Εκδρομή στην Παναγία της Τήνου

Επισκεφτείτε την Παναγία της Τήνου σε μια 2 ήμερη εκδρομή του γραφείου μας στις 19 & 20 Ιουνίου 2017.Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση τις πρώτες πρωινές ώρες δια ξηράς μέσω Χαλκίδας για Ραφήνα.Μετά από περίπου 4 ώρες φτάνουμε στην Τήνο με ferry. Επισκεπτόμαστε το ναό της Μεγαλόχαρης και αφού διαμείνουμε για το προσκύνημά μας αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας.
Το απόγευμα βόλτα στην Μονή της Αγίας Πελαγίας για προσκύνημα και έπειτα κάνουμε ένα μικρό γύρο της περιοχής και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Βραδινή προαιρετική διασκέδαση.  Όποιος επιθυμεί θα γίνει προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο.
Το πρωί της επόμενης ημέρας και μετά τη Θεία Λειτουργία παίρνουμε πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Έπειτα τακτοποιούμε τις αποσκευές μας στο λεωφορείο και έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στο νησί έως τις 14 : 00 που θα γίνει η αναχώρηση. Αργά το βράδυ επιστροφή στην Ιστιαία.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 100 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ,ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ 1 ΠΡΩΙΝΟ,ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝΟΥ – ΡΑΦΗΝΑΣ / ΡΑΦΗΝΑΣ – ΤΗΝΟΥ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.