Ελληνικα
English Serbian

Εκδρομή στην Παναγία της Τήνου

Επισκεφτείτε την Παναγία της Τήνου σε μια 2 ήμερη εκδρομή του γραφείου μας στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2018.Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ : Ι Σ Τ Ι Α Ι Α  -  Ρ Α Φ Η Ν Α  -  Τ Η Ν Ο
 Συγκέντρωση τις πρώτες πρώτες πρωινές ώρες και αναχώρηση για Ραφήνα (στάση στο δρόμο για καφέ). Άφιξη το πρωί  στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο ώρα 09:30 περίπου. Μετάβαση στην Μεγαλόχαρη για το προσκύνημα μας και στη συνέχεια  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση.

2η ΜΕΡΑ : Τ Η Ν Ο Σ  -  (Μ Υ Κ Ο Ν Ο Σ , προαιρετική εκδρομή ) - Ρ Α Φ Η Ν Α – Ι Σ Τ Ι ΑΙΑ 
 Μετάβαση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και μετάβαση στο ξενοδοχείο για πρωινό. Χρόνος ελεύθεροςγια φαγητό και καφέ μέχρι την ώρατης επιβίβασης μας  στο πλοίο (περίπου στις 15:00) και αναχώρηση για Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα επιβίβαση  στο πούλμαν και αναχώρηση για Ιστιαία. Στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη το βράδυ στην Ιστιαία.

***Εναλλακτικά  μπορείτε να κάνετε την προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο. Αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή με το πλοίο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Θα θαυμάσουμε τα κάτασπρα και πανέμορφα σπίτια, τους γραφικούς στενούς δρόμους και το κεντρικό κόσμημα της Χώρας, τους Ανεμόμυλους, την εκκλησία της Παναγίας Παραπορτιανής που είναι πραγματικά βυζαντινό στολίδι της Μυκόνου. Το μεσημέρι επιστροφή στην Τήνο για την αναχώρηση για την Ραφήνα.

 

Τιμή συμμετοχής :90€

Διαφορά μονόκλινου : 15€

Παιδί έως 5 ετών δωρεάν

Από 6 ετών έως 12ετών  70€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ,ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ 1 ΠΡΩΙΝΟ,ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝΟΥ – ΡΑΦΗΝΑΣ / ΡΑΦΗΝΑΣ – ΤΗΝΟΥ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.