Ελληνικα
English Serbian

Εκδρομή στην Παναγία της Τήνου

Επισκεφτείτε την Άνδρο και την Παναγία της Τήνου σε μια 2 ήμερη εκδρομή του γραφείου μας στις 19 & 20 Ιουνίου 2019.Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ : ΕΥΒΟΙΑ  - Ρ Α Φ Η Ν Α  - ΑΝΔΡΟΣ - Τ Η Ν Ο
Συγκέντρωση τις πρώτες πρωινές ώρες και αναχώρηση για Ραφήνα (στάση στο δρόμο για καφέ). Άφιξη το πρωί  στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Άνδρο. Άφιξη στην Άνδρο ώρα 10:00 περίπου και ξεκινάμε την περιήγηση του Νησιού με το πούλμαν του γραφείου μας. Στήν συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην χώρα της Άνδρου μέχρι την αναχώρηση του πλοίου για Τήνο στις 20:00. Άφιξη στην Τήνο περίπου στίς 22:00 το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στο Νησί.

2η ΜΕΡΑ : Τ Η Ν Ο Σ  - Ρ Α Φ Η Ν Α – ΕΥΒΟΙΑ
 Μετάβαση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και μετάβαση στο ξενοδοχείο για πρωινό. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ μέχρι την ώρατης επιβίβασης μας  στο πλοίο (περίπου στις 14:00) και αναχώρηση για Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα επιβίβαση  στο πούλμαν και αναχώρηση για Ιστιαία. Στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη το βράδυ στην Ιστιαία.

 

Τιμή συμμετοχής :110€

Διαφορά μονόκλινου : 15€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ 1 ΠΡΩΙΝΟ, ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΆΝΔΡΟΥ - ΤΗΝΟΥ – ΡΑΦΗΝΑΣ / ΡΑΦΗΝΑΣ – ΤΗΝΟΥ.