Ελληνικα
English Serbian Russian Română

4 ήμερη οδική εκδρομή Λευκάδα

Ταξιδέψτε μαζί μας στη μαγευτική Λευκάδα με τον ΟΓΑ

Οδική Εκδρομή
4 ημέρες
--- Ευρώ το άτομο

Ημερομηνίες εκδρομής:
---- έως ----

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Εύβοια – Μεσολόγγι – Τουρλίδα – Λευκάδα :
Αναχώρηση νωρίς το πρωί με το φέρρυ από Αγιόκαμπο για Γλύφα. Πρώτη μας στάση Ιτέα για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι, μια πόλη με μοναδικό χαρακτήρα. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821 και παράλληλα, συνδυάζει μια σπάνια ομορφιά. Εκεί θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων ένα μέρος αφιερωμένο στον αγώνα των Ελεύθερων Πολιορκημένων και βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, δίπλα από την Πύλη και τα τείχη. Κατόπιν θα ακολουθήσουμε παραλίμνια διαδρομή για να καταλήξουμε στην Τουρλίδα μια γραφική νησίδα που μοιάζει με καρτ ποστάλ, για γεύμα και μπάνιο. Με θέα την λιμνοθάλασσα θα γευθούμε φρέσκα ψάρια και το τοπικό χέλι. Συνεχίζουμε διαμέσου μιας ωραιότατης διαδρομής για την Λευκάδα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση , διανυκτέρευση.


2η μέρα, Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη :
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Μεταφορά στην προκυμαία, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Περνώντας από Πόρτο Κατσίκι συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτική παραλία Αφάλες – χρυσή ακτή για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί, θα περάσουμε από την σπηλιά Παπανικολή, και θα κάνουμε τον περίπλου του Σκορπιού, το νησί του Ωνάση. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πριν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.


3η μέρα, Πάργα – Παξοί - Αντίπαξοι :
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη της Πάργας, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, όπου παραμονή για μπάνιο. Όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα (ατομικά έξοδα) στους Παξούς – Αντίπαξους. Θα επισκεφθούμε τα δύο πανέμορφα νησιά του Ιονίου Παξούς και Αντίπαξους τα μικρότερα νησιά των Επτανήσων. Πρώτη μας στάση η Αντίπαξοι στην παραλία Βουτούμι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού με λευκή άμμο, βότσαλα και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Το πλοίο θα παραμείνει για περίπου μια ώρα ώστε να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, οι τολμηροί έχουν την δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο. Θα συνεχίσουμε για τις σπηλιές των Παξών, για το μικρό σπήλαιο Παπανικολή, το Μογγονήσι, καταλήγοντας στον γραφικό Γάιο την πρωτεύουσα των Παξών ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Άγιο Νικόλαο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας (2:30 ώρες) για περιπάτους, φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στην Πάργα το απόγευμα για καφεδάκι, κατόπιν για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε τοπικό εστιατόριο με μουσική.


4η μέρα, Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Λευκάδα - Εύβοια :
Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Επόμενη στάση μας η όμορφη παραλία του Αγ. Νικήτα. Παραμονή για γεύμα. Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Ναυπάκτου , Ιτέας και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αρκίτσα από όπου θα πάρουμε το φέρρυ για Αιδηψό.

Σημεία Αναχώρησης:

 • Ιστιαία
 • Πύργος
 • Ωρεοί
 • Λουτρά Αιδηψού
 • Αθήνα

Η εκδρομή μας περιλαμβάνει:

 • o Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  o 3 Διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο NIRIKOS με πρωινό σε μπουφέ.
  o Αρχηγός – Συνοδός.
  o Η κρουαζιέρα Λευκάδα - Κεφαλονιά – Ιθάκη.
  o Μειωμένη συμμετοχή με εκδρομικά Δελτία ΟΓΑ στα 35€.

  Δεν περιλαμβάνονται
  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Η κρουαζιέρα Παξοί - Αντίπαξος, 30€
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

Σημείωση:

Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας.


Φωτογραφικό υλικό

Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 10
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 11
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 13
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 14
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 15
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 16
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 17
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 18
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 19
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 2
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 20
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 21
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 22
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 23
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 3
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 4
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 5
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 6
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 7
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 8
Pasxa Stin Lefkada Me To Trogadas Travel 9


Βίντεο