Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στη Βιέννη

Καταπράσινα πάρκα στο κέντρο της πόλης, επιβλητικά παλάτια, σημαντικά μουσεία. Μαζί με τα ιστορικά καφέ και τα υπέροχα γλυκά, αποτελούν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της Βιέννης!

Αεροπορική Εκδρομή
5 ημέρες

Ημερομηνίες ταξιδίου στη Βιέννη:
Αναχωρήσεις 25 η Μαρτίου 2017 :
4 ημέρες 23-26 Μαρτίου 2017
5 ημέρες 23-27 Μαρτίου 2017
Αναχωρήσεις Πάσχα:
5ημέρες 13 - 17 Απριλίου 2017
Αναχωρήσεις Πρωτομαγιά: 
5 ημέρες 27 Απριλίου - 1 Μαίου 2017
5 ημέρες 28 Απριλίου - 2 Μαίου 2017
Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος:
5 ημέρες: 1-5 Ιουνίου 2017
4 ημέρες: 2-5 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: Άφιξη στη Βιέννη. Ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν.
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για Βιέννη με πτήση. 
Με την άφιξη μας, θα ξεκινήσει η πρώτη μας ξενάγηση στην πόλη. Θα περάσουμε από την πολύ διάσημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο της πόλης, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, αλλά και το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη του. Θα περάσουμε επίσης από τα ανάκτορα Χόφμπουργκ και η ξενάγηση μας θα ολοκληρωθεί, με την επίσκεψη μας στα ανάκτορα Σενμπρούν.
Στα ανάκτορα Σενμπρούν θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα δωμάτια στα οποία κάποτε ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια της Αυστρίας. 

Θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας, θα είναι ελεύθερο ώστε να το απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε. 

2η μέρα: Ξενάγηση στη Βιέννη.
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για την ξενάγηση μας στην πόλη και στα ανάκγορα Σένμπρουν για τις σημερινές αφίξεις.
Μερικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε εφόσον θα έχουνε παράσταση, είναι να παρακολουθήσετε την Κρατική Όπερα της Βιέννης, αλλά και τη διάσημη Παιδική Χορωδία της πόλης.

3η μέρα. Ελεύθερη μέρα στη Βιέννη ή προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα, μπορείτε είτε να απολαύσετε ελεύθερη μέρα στην πόλη, ή να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική εκδρομή μας στο Σάλτσμπουργκ, τη γενέτειρα του Μότσαρτ. 

4η μέρα. Εκδρομή σε Δάση Βιέννης, Μάγιερλιγκ, Μπάντεν.
Απολαμβάνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχειό και αναχωρούμε για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, το Μπάντεν μία κοσμική λουτρόπολη, αλλά και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο το οποίο έγινε γνωστό από το τραγικό ειδύλιο του πρίγκηπα και της Μαρίας Βετσέρα. 

Για το βράδυ, σας προτείνουμε προαιρετική επίσκεψη και διασκέδαση στο γραφικό χωριό του κρασιού, το Γκρίντσιχ, όπου θα απολαύσουμε δείπνο σε βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική (κόστος ατομικό). 

5η μέρα: Επιστροφή στην Αθήνα:
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχειό και εφόσον η ώρα αναχώρησης της πτήσης σας το επιτρέπει, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε κάποιο από τα διάσημα καφέ της πόλης, όπως το Sacher με την παγκοσμίως γνωστή σοκολατίνα, αλλά και το καφέ Motzart που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1974! 

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο και επιστρέφουμε με πτήση στην Αθήνα. 

Η εκδρομή στη Βιέννη περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines,
  • 3, 4 ή 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία,
  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά,
  • Μεταφορές και εκδρομές βάσει προγράμματος,
  • Ελληνόφωνος ξεναγός στη Βιέννη,
  • ΦΠΑ,
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτικής για εκδρομείς έως 75 χρονών. 
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του παραπάνω πακέτου υπάρχουν οι ακόλουθες χρεώσεις: φόροι αεροδρομίων, ποτά κατά τη διάρκεια γευμάτων ή δείπνων, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία και χώρους, επίναυλοι καυσίμων, ή οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό. 

Σημείωση: 
Η ροή του προγράμματος και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων και τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας. 
Το 4ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ημέρα λιγότερη στη Βιέννη.