Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Έχετε κάποια απορία , σχόλιο , πρόταση ή ερώτηση? Στείλτε μας mail ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Ιστιαία

Κεντρικό γραφείο ιστιαίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. Αιδηψού

Υποκατάστημα Αιδηψού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πευκί

Υποκατάστημα Πευκί

Στοιχεία Επικοινωνίας

Οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές

Ταξιδέψτε μαζί μας για 5 ημέρες σε Μπούτβα - Κότορ - Ντουμπρόβνικ με 255€ με αναχώρηση 8 Μαίου 2024

Αεροπορική εκδρομή σε Ρώμη & Τοσκάνη

Ταξιδέψτε μαζί μας για 5 ημέρες αεροπορικώς στην Μαγευτική Τοσκάνη με 850€ με αναχώρηση 26 Οκτωβρίου 2024.

Λίγα λόγια για εμάς

Το ταξιδιωτικό γραφείο Trogadas Travel ιδρύθηκε το 1974 στην πόλη της Ιστιαίας Ευβοίας, από τον Κωνσταντίνο Τρωγάδα.
Υπήρξε το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο στη Βόρεια Εύβοια και από τότε, κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς και ταξιδίων στους πελάτες μας.
Διοργανώνουμε μεταφορές και εκδρομές βάσει των αναγκών σας ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προσφέρουμε μία ταξιδιωτική εμπειρία, ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί.
Τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το τουριστικό γραφείο Trogadas Travel να ξεχωρίζει είναι, η ασφάλεια, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η συνέπεια.

Οι Συνεργάτες μας

 • Club Med
  Πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων με οικογενειακά θέρετρα σε όλον τον κόσμο. Το γραφείο μας συνεργάζεται με το Club Med Gregolimano, το παράρτημα τους στο Γρεγολίμανο Εύβοιας.
 • OMNITURS
  Ένα από τα πιο καταξιωμένα τουριστικά γραφεία της Σερβίας, που ασχολείται κυρίως με εξερχόμενο τουρισμό προς την Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • MONTESOL
  Τουριστικό γραφείο στη Σερβία, που βασικό αντικείμενο του είναι ο εξερχόμενος τουρισμός προς την Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • GRAND TOURS
  Τουριστικό γραφειό στη Σερβία, που προσφέρει διάφορα ταξιδιωτικά πακέτα εκδρομών σε όλον τον κόσμο και τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ελλάδα και στη Βόρεια Εύβοια. 
 • AMPHITRION GROUP
  Ένας από τους κορυφαίους tour operator στην Ελλάδα. Προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες κάθε τύπου σε όλον τον κόσμο, αλλά και διαχείριση ταξιδίων σε κάθε εγχώριο προορισμό.
 • MANESSIS TRAVEL
  Tο ταξιδιωτικό γραφείο Manessis Travel προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες και ταξιδιωτικά πακέτα εδώ και 28 χρόνια. 

Ταξίδια - Εκδρομές σε Ελλάδα & εξωτερικό

Εκδρομές

Ταξιδέψτε σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Με εμπειρία στο ταξίδι αλλά και τις σχολικές εκδρομές διοργανώνουμε οδικές αλλά και αεροπορικές εκδρομές σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

Κρουαζιέρες

Περάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και απολαύστε μαζί μας μία κρουαζιέρα στη Σκιάθο, κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια, ή κρουαζιέρα στην Σκόπελο και γεμίστε τις βαλίτσες σας με υπέροχες αναμνήσεις.

Εισιτήρια

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού ή εξωτερικού.
Επίσης, ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο, Σκόπελο ή οποιοδήποτε άλλο λιμάνι επιθυμείτε να ταξιδέψετε.

Ενοικίαση Λεωφορείου

Πραγματοποιήστε τις μετακινήσεις και τις εκδρομές σας με τα σύγχρονα λεωφορεία και τους έμπειρους οδηγούς του γραφείου μας. Οργανώνουμε μετακινήσεις μαθητών, αθλητών, εκδρομές συλλόγων, σχολικές εκδρομές και άλλα.

Η ομάδα μας

Αντώνης Τρωγάδας
Αντώνης Τρωγάδας Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Αντώνης, είναι ο γιος του Κωνσταντίνου Τρωγάδα, ιδρυτή του Trogadas Travel. Ο Αντώνης είναι σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού και ο επικεφαλής του Εισερχόμενου και Εξερχόμενου τουρισμού. Μπορείτε να τον βρείτε στα κεντρικά γραφεία μας στην Ιστιαία. Skype: antonis.trogadas Viber : +306974872906
Μαίρη Τρωγάδα
Μαίρη Τρωγάδα CEO
Η Μαίρη είναι διευθύνων σύμβουλος του γραφείου μας, είναι η κόρη του Κωνσταντίνου Τρωγάδα ο οποίος ίδρυσε το Trogadas Travel το 1974. Είναι υπεύθυνη για όλες τις μεγάλες δραστηριότητες και τις υπηρεσίες του οργανισμού. Η Μαίρη Βρίσκετε στην έδρα μας στην Ιστιαία.