Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Eurodisney

Εκδρομή στην Eurodisney. Γινόμαστε και πάλι παιδιά!


Περισσότερες Πληροφορίες για την Eurodisney στο Παρίσι

Η Disneyland Paris είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα θεματικά πάρκα του κόσμου, που μπορεί να κατακτήσει την καρδιά μικρών και μεγάλων. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο της Disney και να ζήσετε εμπειρίες που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν πριγκίπισσες και πρίγκιπες που βρίσκονται στο δικό τους μοναδικό παραμύθι! 

Η Disneyland Paris ή αλλιώς Eurodisney βρίσκεται στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο προάστιο Marne-la-Vallée, 32 χιλιόμετρα ανατολικά, από το κέντρο του Παρισιού. Είναι το ευρωπαϊκό πάρκο της Disney, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο "Μαγικό Βασίλειο", το πάρκο της Disney στη Φλόριντα της Αμερικής. 

Ο παραμυθένιος κόσμος της DIsneyland αποτελείται από τρία τμήματα: 

  • Το Disneyland Park, 
  • Το Walt Disney Studios Park και
  • Το Disney Village, όπου θα βρείτε εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφους κ.ά. 

Στο Disneyland Park θα βρείτε πέντε μαγεμένες χώρες: Fantasyland - Discoveryland - Frontierland - Adventureland - Discoveryland. Στις χώρες αυτές, θα συναντήσετε όλους τους ήρωες και τις ηρωίδες της Disney να κινούνται μέσα στον παραμυθένιο κόσμο τους, με φόντο το μαγικό κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, που θα σας ταξιδέψει στις σελίδες των παραμυθιών που όλοι έχουμε διαβάσει. 

Στο Walt Disney Studios Park, θα έχετε την ευκαιρία να γίνεται και εσείς σταρ της μεγάλης οθόνης και να ζήσετε στο ρυθμό των παραστάσεων και των παραγωγών που διαδραματίζονται ζωντανά μπροστά σας! Τέσσερις θεματικές ενότητες με υπέροχες δραστηριότητες και θεάματα, περιμένουν να σας ταξιδέψουν και να σας κόψουν την ανάσα! 

Φυσικά, μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή! Και στα δύο πάρκα θα περπατάνε δίπλα σας όλοι οι αγαπημένοι σας ήρωες και θα έχετε την ευκαιρία να τους αγκαλιάσετε, να τους ζητήσετε αυτόγραφο και να φωτογραφηθείτε μαζί τους! 

Η Disneyland στο Παρίσι είναι ένας ιδανικός προορισμός με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να βάλετε στις αποσκευές σας την φαντασία σας και να ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε παραμυθένια τοπία, που θα σας μαγέψουν και θα θυμάστε για μία ζωή. 

Η εκδρομή μας στην Disneyland των Παρισίων, περιλαμβάνει:

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία: Τρίκλινα ή Τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και Μονόκλινα ή Δίκλινα για τους συνοδούς καθηγητές, 
Δωρεάν συμμετοχή για τους συνοδούς καθηγητές, 
Γεύματα της επιλογής σας,
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων. 

Σημείωση: Yπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ ξενοδοχείων 3*, 4* ή 5*, με πρωινό ή με ημιδιατροφή, μέσα από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών του γραφείου μας.

Τέλος, το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.Βίντεο