Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή - Άγιος Ιωάννης Ρώσσος - Μονή Οσίου Δαυίδ

Δύο από τα σημαντικότερα θρησκευτικά αξιοθέατα της Εύβοιας είναι η μονή του Οσίου Δαυίδ στο βουνό Καβαλάρης και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο Προκόπι. Επισκεφτείτε και τα δύο με την εκδρομή που διοργανώνει το γραφείο μας. 


Πρόγραμμα Εκδρομής

09:00
Αναχώρηση από Αιδηψό
10:00
Άφιξη στη μονή του Οσίου Δαυίδ
1 ώρα
Στάση για προσκύνημα
12:00
Άφιξη στο Προκόπι
1.5 ώρα
Ελεύθερος χρόνος στο Προκόπι
14:30
Επιστροφή στην Αιδηψό
Παρακαλούμε να θυμάστε πως οι ώρες έναρξης και το πρόγραμμα των εκδρομών μας, μπορεί να αλλάξει ανάλογα των καιρικών συνθηκών ή την εποχή του χρόνου.
Να συμβουλεύεστε πάντα το χρονοδιάγραμμα όπως είναι τυπωμένο στο εισιτήριο σας και να επιβεβαιώνετε την ώρα παραλαβής σας από το λεωφορείο μας με την ομάδα μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

Η εκδρομή μας για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου, ξεκινάει στις 09:00 το πρωί από το γραφείο μας στην Αιδηψό.

Μόλις επιβεβαστούμε στο λεωφορείο θα ξεκινήσει η διαδρομή μας με κατεύθυνση το βουνό Καβαλάρης της Εύβοιας και το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. 

Θα παραμείνουμε στη Μονή για προσκύνημα για περίπου μια ώρα.

Στη συνέχεια, θα συγκεντρωθούμε στο λεωφορείο την προκαθορισμένη ώρα που θα μας έχουν ανακοινώσει οι συνοδοί μας και θα αναχωρήσουμε για το Προκόπι και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. 

Στο Προκόπι θα παραμείνουμε περίπου έως τις 13:30 με ελεύθερο χρόνο για καφέ και γεύμα. 

Η επιστροφή μας στην Αιδηψό είναι περίπου στις 14:30 το μεσημέρι.