Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Ο γύρος της βόρειας Εύβοιας

Η Βόρεια Εύβοια είναι ένας τόπος εξαιρετικής ομορφιάς, με καταπράσινα δάση, εξαιρετικές παραλίες και όμορφα παραδοσιακά χωριά. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν έναν προορισμό που προσφέρει χαλάρωση από την καθημερινότητα και το άγχος.

Το Trogadas Travel οργανώνει μία όμορφη ημερήσια εκδρομή στην Βόρεια Εύβοια, βάση των γραφείων μας και των ανθρώπων μας.Πρόγραμμα Εκδρομής

Η εκδρομή μας για την Βόρεια Εύβοια ξεκινάει από τα Λουτρά Αιδηψού στις 10 το πρωί. Στη συνέχεια, το λεωφορείο μας θα παραλάβει τους υπόλοιπους επιβάτες από τους Ωραιούς και τον Νέο Πύργο, με πρώτο προορισμό το Πευκί.

Στο Πευκί θα έχετε 1 ώρα ελεύθερη για να περπατήσετε σε αυτό το όμορφο παραλιακό χωριό ή και να απολαύσετε τον καφέ σας με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η επόμενη στάση μας είναι στα Βασιλικά και τη διάσημη παραλία του χωριού, το Ψαροπούλι. Στα Βασιλικά θα έχετε 2 ώρες ελεύθερο χρόνο, για να απολαύσετε το μπάνιο σας και το γεύμα σας σε κάποια από τις ταβέρνες που υπάρχουν στην περιοχή.

Έπειτα, θα αναχωρήσουμε για τους καταρράχτες του Δρυμώνα, που βρίσκονται κοντά στο χωριό Ροβιές. Οι καταρράχτες του Δρυμώνα είναι ένα μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς και περιτριγυρίζονται από ένα εκπληκτικό δάσος.

Τέλος, θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο όμορφα και παραδοσιακά χωριά της Εύβοιας, τη Λίμνη. Η Λίμνη αποτελεί τον πιο γραφικό προορισμό της Εύβοιας, με πλακόστρωτα μονοπάτια και χρωματιστά σπίτια που θα σας ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο. Φυσικά, είναι το τέλειο μέρος για υπέροχες φωτογραφίες. Στη Λίμνη θα απολαύσουμε έναν καφέ και γλυκό δίπλα στη Θάλασσα, καθώς φημίζεται για το νόστιμο γαλακτομπούρεκο της.

Γύρω στις 18:00, θα αναχωρήσουμε για τα Λουτρά Αιδηψού και τα υπόλοιπα σημεία συνάντησης μας.Βόρεια Εύβοια - Βίντεο


Στάσεις Λεωφορείου