Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή - Άγιος Ιωάννης Ρώσσος - Λίμνη


Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος, έγινε γνωστός για την καλοσύνη, την ταπεινοφροσύνη και την ακλόνιτη πίστη του. Το ιερό του σκήνωμα παραμένει μέχρι και σήμερα άφθαρτο στο Προκόπι Εύβοιας ενώ ο ίδιος, θεωρείται θαυματουρχός με πολλές μαρτυρίες για την βοήθεια που προσφέρει στην ίαση ασθενών. 


Πρόγραμμα Εκδρομής

17:00
Αναχώρηση από Αιδηψό
18:15
Άφιξη στο Προκόπι
1 ώρα
Στάση για 1 ώρα
20:00
Άφιξη στη Λίμνη
1 ώρα
Ελεύθερος χρόνος στη Λίμνη
22:00
Επιστροφή στην Αιδηψό
Παρακαλούμε να θυμάστε πως οι ώρες έναρξης και το πρόγραμμα των εκδρομών μας, μπορεί να αλλάξει ανάλογα των καιρικών συνθηκών ή την εποχή του χρόνου.
Να συμβουλεύεστε πάντα το χρονοδιάγραμμα όπως είναι τυπωμένο στο εισιτήριο σας και να επιβεβαιώνετε την ώρα παραλαβής σας από το λεωφορείο μας με την ομάδα μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

Η εκδρομή μας για τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου αναχωρεί στις 17:00 το απόγευμα, από το γραφείο μας στην Αιδηψό. 

Ταξιδεύοντας προς τον προορισμό μας, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου θα περάσουμε από πολλά όμορφα μέρη με ενδιαφέρουσα ιστορία όπως
τα Ήλια, τις Ροβιές, τη Λίμνη, τις Κεχριές, τη Δάφνη, τη Στροφυλιά, τη Φαράκλα, τη Κήρινθο, το Μαντούδι και τέλος, από το Προκόπι στο οποίο βρίσκεται και η εκκλησία. 

Στο Προκόπι θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτείτε την εκκλησία και έπειτα, σε συγκεκριμένη ώρα κατόπιν συνεννόησης με τους συνοδούς του γραφείου μας, θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Λίμνη. 

Στη Λίμνη, μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παναγίας της Λιμνιάς, το μουσείο που βρίσκεται στην περιοχή και φυσικά, να απολαύσετε τον καφέ σας και τις παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές. 

Επιστρέφουμε στην Αιδηψό γύρω στις 22:00 το βράδυ.